Murapa Oy on kokenut ja joustava kumppanisi kun tarvitset ammattilaisen hoitamaan korjausrakentamista, muutosrakentamista tai vahinkosaneerausta.

VAHINKOSANEERAUS

Burnt wooden walls house with charred roof burnt fire damaged interior details
Ceiling and walls damage by humidity

Palovahinko, vesivahinko, kosteusvauriot, sisäilmaongelmat.

Yleensä vahinkosaneerauksessa korjaukset aloitetaan kartoituksen jälkeen vaurioituneiden rakenteiden purkamisella ja tarvittaessa rakenteiden kuivattamisella. Usein ennen purkutöitä tehdään myös asbestikartoitus (asbestikartoitus pitää tehdä aina, jos rakennus on tehty ennen vuotta 1994). Vahinkosaneeraus saattaa siis käsittää purkutyöt,mutta myös jälleenrakentamisen.

Murapa Oy:llä on kokemusta erilaisista vaativista vahinkosaneerauskohteista. Olemme korjanneet mm. sisäilmaongelmia päiväkodeissa, vesivahinkoja palvelutaloissa ja vanhainkodeissa. Eräs suuri urakkamme vesivahingon korjaamisessa oli eläinsairaalassa. Työporukkamme sitoutuneisuus ja joustavuus oli avainasemassa, että pystyimme pitämään jälleen vaativista aikatauluista kiinni ja niin potilaat kuin hoitohenkilökuntakin pääsivät palaamaan arkeensa sovitusti.

Tietyissä kohteissa asukkaiden ja tilan muiden käyttäjien huomioiminen on erityisen tärkeää. Haluamme löytää aina mahdollisimman hyvät toteutusmallit, jotta tilojen käyttäjien kokemat häiriöt vahinkosaneeraus-ja korjaustöiden aikana olisivat mahdollisimman vähäisiä.

Olemme suorittaneet vahinkosaneeraustöitä pääasiassa vakuutusyhtiöiden kumppaneille.

Suomen Tilaajavastuu on nyt Vastuu Group

Murapa Oy on vastuugroup-palveluun rekisteröitynyt luotettava kumppani.

Luotettava Kumppani

Kerro kohteestasi ja pyydä tarjous

Luotettava Kumppani

Pyydä tarjous

Kerro meille kohteestasi & pyydä tarjous. Tarjouspyyntö ei sido sinua vielä mihinkään.